► Промотивен рекламен материјал ► USB Картичка MAESTRO
 

Печатење USB Картичка MAESTRO

Совршен подарок со можност за целосно брендирање со лого или слика од Ваши продукти.

Printing USB Cards: Maestro

ДИМЕНЗИЈА

85мм х 55мм

МЕМОРИЈА

4GB; 8GB; 16GB

ВИД НА ПРИНТ

Колор печат (едностран или двостран)

ИЗРАБОТКА

Едностран или двостран парцијален лак.
УВ лакот може да биде мат или сјај.

КОЛИЧИНА

На Ваше барање.

МЕНИ