Дизајн и Печатење

Офсет печатење

 • Изработка на поголеми количини
 • Идеален квалитет на бои
 • Можност за печатење во флуоресцентни бои, како и во златна, сребрена, бела боја и лак
 • Најдобар метод за големи корпорации и компании
 • Функционира подеднакво добро за секаков вид материјал.
 

Дигитално печатење

 • Погодно за помали количини во колор или црна-бела варијанта
 • Тиражите можат да бидат мали, од еден па нагоре
 • Краток рок за изработка
 • Печатење во флуоресцентни бои, како и во златна, сребрена, бела боја и лак.

Дигитален УВ печат

 • Печатење на секаков вид материјал: дрво, метал, пластика,стакло, ВОДА
 • Цената за печатењето е иста како и кај сито печатот. Разлика е во тоа што тука добивате целосен колоритет.
 • Колоритетот нема ограничување а со нанесување на УВ лак сјај или мат лак изгледот на промотивниот материјал станува совршен.
 • Печатиме на секаков вид на предмети со висина до 15см и тежина до 5кг.

Дизајн и припрема

 • Нашите креативни решенија за Вашите промотивни материјали ќе допринесат тие да се истакнат во однос на големиот број кој може да се видат на пазарот.
 • Ние ќе посветиме еднакво внимание и ќе ви понудиме нешто специјално, независно од тоа дали ви се потребни визит карти, флаери, меморандуми, каталози или целосен промотивен материјал.

За нас:

 • Постоиме речиси 20 години
 • Создаваме целосен бизнис идентитет
 • Го креираме невозможното
 • Имаме поинаков пристап кон печатењето
 • Квалитетни услуги, брзи решенија, ниски цени
 • Печатиме и за вчера
 • Забавно е да се работи со нас
 • Резултатите ни се најважни и Вашиот успех е и наш успех
 • Нашите вработени добиваат годишен одмор од 14дена за да се тука за Вашите потреби
 • Имаме тим од дизајнери, маркетери, лектори, видео едитори
 • Испорачуваме до дома или до канцеларија
 • Отворени сме за соработка