► Рекламен материјал  ► Zapalka MARIO
 

Печатење запалки MARIO

Printing Lighters: Mario

ОПИС

Пластична запалка.
Димензија: 
8.2 x 2.4 x 1.2 cm

БОЈА

црвена, црна, плава и бела

ЦЕНА:

16ден. + ддв (без печатење)

ВИД НА ПРИНТ

KОЛОР печат.

ИЗРАБОТКА

Колор печат со парцијален UV лак

МИНИМУМ НАРАЧКА

100 парчиња
По извршената нарачка ќе бидете контактирани за достапнста на бојата, количината и рокот на испорака и за останатите детали во врска со печатењето.

МЕНИ